MENUKORT

Vi skifter jævnligt vores menukort ud, men her kan du se hvad vi har på menukortet netop nu.

Snackkortet kører hele dagen

Pommes
Pommes med urtesalt, ketchup og mayo
45,- kr.

Køkkenchefens snack kurv
aromatiske popcorn, tomatiseret nødder, grillet brød og mayo
40,- kr.

Panini (serveres kun mellem 11.30-16.30)
salat vinaigre, røget skinke, ost og smurt med tapenade
45
,- kr.

Banesandwich
Vælg mellem rug- eller hvedebrød
35,- kr.

Saltede nødder
Beer nuts eller peanuts.
25,- kr.

Det søde plus
Valgfri kaffe og dagens kage
50,- kr.

Frokostkortet kører fra kl. 11.30 – 17.00

De kolde frokost retter:

Håndmadder
3 stk. (uspecificeret)
 75,- kr.

Smørrebrød
3 forskellige (uspecificeret)
65,- kr. pr. stk.

Lyngbygaard´s salat
Dagens blandet salat
70,- kr.

Dagens junior ret
For unge under 18 år
65,- kr.

De varme frokost retter:

No.19 Burger
Hakket kalv, brioche bolle, løg, corni gremolata, salat
serveres med grove fritter med urtesalt, mayo og ketchup.
115,- kr.

Dagens ret
Spørg din tjener hvad dagens ret er
105,- kr.
Som take away 70,- kr.

Dagens ret – det sundere alternativ
Spørg din tjener hvad dagens sunde alternativ er
105,- kr.
Som take away 70,- kr.

Aftenkortet kører fra kl. 17.00 – 21.30

NO.19 Burger
Hakket kalv, brioche bolle, løg, corni gremolata, salat
serveres med grove fritter med urtesalt, mayo og ketchup.
115,- kr.

Ugens Ret
Spørg din tjener hvad Ugens ret er
105,- kr.
Som take-away 70,- kr.

Dagens ret
Spørg din tjener hvad dagens ret er
105,- kr.
Som take-away 70,- kr.

Dagens ret – det sundere alternativ
Spørg din tjener hvad dagens sunde alternativ er
105,- kr.
Som take-away 70,- kr.

Weekend menu
Weekend menuen kan fås i restauranten fra 17:00 frem til 21:30 (Lørdag og Søndag)
2 retters menu kr. 200,-
3 retters menu kr. 275,-
2 retters menu m. vinmenu kr. 285,-
3 retters menu m. vinmenu kr. 375,-

Ugens weekendmenu (uge 23)
– Cremet aspargessuppe med pocheret æg, friske asparges og urter –
– Svampefarseret økokylling med marineret majs, persille creme, pistaciecrumble og kalvesky med purløg –
– Creme Brulee med æbler, portvin og chokolade –

Vores restaurant
Selskaber
Åbningstider
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.