Aktivitetskalender

Marts

07. marts: Foredrag med Rasmus Tantholdt

11. marts: Stegt Flæsk ad libitum

15. marts: Restaurant NO.19 åbner for sæsonen

24. marts: Stegt Flæsk ad libitum

30. marts: Kom i påskehumør med en gang golf og en påske platte.

April – Maj

Alle mandage i april og maj kører vi fad og mad til 75,- kr.

01. april: Påskebrunch

06. april: Stegt Flæsk ad libitum

11. april: Veganer mad og Veganer vin – I samarbejde med Bichel Vine

20. april: Stegt Flæsk ad libitum

29. april: Morgenhygge med Martin på Lyngbygaard Golf

04. maj: Stegt Flæsk ad libitum

06. maj: Morgenhygge med Martin på Lyngbygaard Golf

15. maj: Grill. Hvad og Hvordan – I samarbejde med Bichel Vine

19. maj: Cocktail kursus på Lyngbygaard Golf med Millad

25. maj: Stegt Flæsk ad libitum

27. maj: Morgenhygge med Martin på Lyngbygaard Golf

Juni – Juli – August

Alle mandage i juni kører vi fad og mad til 75,- kr.

03. juni: Morgen hygge med Martin på Lyngbygaard Golf

08. juni: Stegt Flæsk ad libitum

09. juni: Cocktail kursus på Lyngbygaard Golf med Millad

15. juni: Drik de bedste vine i ferien. Top vinsmagning – I samarbejde med Bichel Vine

23. juni: Restaurant NO.19 Sankt Hans aften med klub turnering

29. juni: Stegt Flæsk ad libitum

01. juli: Morgen hygge med Martin på Lyngbygaard Golf

Efteråret

1. september: Bourgognens magi og mad til – I samarbejde med Bichel Vine

19 oktober: Vildt og Vin – I samarbejde med Lyngbygaard Gods og Bichel Vine

10 november: Vintervine og Mortensaften – I samarbejde med Bichel Vine

Vores restaurant
Selskaber
Åbningstider
Kontakt os

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring, hvad der sker i klubben. Nyhedsbrevet vil indeholde nyt fra sekretariatet, banen, restauranten, klubber-i-klubben, kommende arrangementer m.m. og vil i sæsonen udkomme en gang i måneden.