VELKOMMEN TIL VORES KLUB

Lyngbygaard Golf har efterhånden været undervejs og i gang i nogle år. Banen har nydt stor og velfortjent anerkendelse på linje med vores smukke klubhus.

Kvalitet er vores mantra på Lyngbygaard Golf. Ankomsten til anlægget skal signalere, at der venter en speciel oplevelse for alle vores gæster. En golfbane er en levende organisme, der hele tiden skal plejes og passes, så den altid kan fremstå attraktiv og velholdt. Det betyder, at respekt for natur og miljø går hånd i hånd med vores opfattelse af kvalitet, når det drejer sig om banepleje og vedligehold og udvikling af klubhuset og de aktiviteter, der skal udfolde sig der.

Måden vi passer og plejer Lyngbygaard Golf på, er en del af en langsigtet strategi om at sikre Aarhus en golfbane i europæisk topklasse i mange år fremover.

Vi byder alle medlemmer og gæster hjerteligt velkommen på Lyngbygaard Golf, og håber at I vil være med til at skabe et attraktivt miljø omkring golfbanen. Vi har skabt rammerne, men det er mennesker, der skal udfylde dem.

Velkommen til!

Peter Bohnsen,