KLUBBENS UDVALG

Aktivitetsudvalget
Aktivitetsudvalgets opgave er at planlægge og afholde forskellige arrangementer, som er med til at opbygge gode relationer mellem medlemmerne samt styrke klubånden og tilhørsforholdet til Lyngbygaard Golf.

Aktivitetsudvalget består af:

Lars Bisgaard lars.bisgaard@gk.dk tlf. 5171 1090
Tina Storm stormp@pc.dk tlf. 2513 3980
Lars Iversen lars.iversen@nykgroup.com tlf. 2999 1999

Begynderudvalget
Begynderudvalgets opgave er at tilrettelægge et godt begynderforløb, som ruster de mange nye golfspillere til et fremtidigt medlemskab hos Lyngbygaard Golf. Herunder at skabe kontakt mellem begyndere og medlemmer på samme niveau, så begynderne føler sig godt modtaget og velkomne i klubben, og så der opstår fælleskab mellem nye og gamle medlemmer. Det er samtidig begynderudvalgets opgave at tilknytte og koordinere frivillige hjælpere blandt klubbens medlemmer, som kan hjælpe med at give begynderne vejledning og en god start på deres golfkarriere.

Begynderudvalget består af:

Erik Jensen eje@holst-law.com 3010 2214
Helle Møller Albrecht hal@nykredit.dk 2346 4285
Lone Jensen lone_j08@hotmail.com 2283 5484

Sportsudvalget
Sportsudvalgets opgave er at styrke elitegolfen i klubben og sikre sig, at man arbejder frem mod klubbens vision for eliten. Dette omfatter bl.a. udarbejdelse af retningslinjer for elitearbejdet, udvikling af egne talenter, tiltrækning af nye elitespillere samt sørge for, at det sociale fungerer mellem alle eliteholdene.

Sportsudvalget består af:

Lars Iversen lars.iversen@nykgroup.com tlf. 2999 1999
Peter Krøyer pak@djga.dk tlf. 2945 0039
Thomas Nørret tn@lyg.dk tlf. 2215 5105
Christoffer Lange chrlange@hotmail.com tlf. 2227 4596
Jesper Gormsen jesper@gbase.dk tlf. 2142 3020

Turneringsudvalget
Turneringsudvalgets opgaver er at afholde klubturneringer på tværs af køn, alder og niveau, som er med til at udvikle og fremme det sociale liv i klubben. Det er samtidig turneringsudvalgets opgave at tilknytte frivillige hjælpere til arrangementerne, stå for sponsoropgaverne i forbindelse med klubturneringerne samt levere materiale til nyhedsbrev og hjemmeside omkring de afholdte turneringer.

Turneringsudvalget består af:

Lars Bisgaard lars.bisgaard@gk.dk tlf. 5171 1090