PARMATCH-KLUBBEN

PARMATCH

Som navnet antyder, spiller vi i hold med vores partner, kæreste eller ægtefælle. Vi spiller seks matcher over året i perioden april til september, og de tre bedste scores tæller med til mesterskabet i parmatchturneringen. I forpligtiger jer ikke til alle seks turneringer, men blot den eller de søndage, hvor I kan. Vi spiller nogle af de sjove spilformer, der findes ud over stableford.

Udover de sjove spilformer er en væsentlig del af turneringen HYGGE og vi afslutter altid med en frokost på Restaurant No. 19.

Hvem kan deltage?

Alle partner, kæreste eller ægtefælle par, hvor mindst den ene part er medlem i Lyngbygaard Golf.

Hvis den anden part er medlem i en anden golfklub, skal der betales greenfee til Lyngbygaard Golf.

Spilformer

Forursome, Greensome, Fourball og Scramble. Den aktuelle spilform annonceres på Golfbox.

Spiltidspunkt

Vi spiller seks søndage i 2018 med start fra kl. 09.30:

1. april,
  2. maj,
  3. juni,
  4. juli,
  5. august og
  6. september (afslutningsmatch med uddeling af parmatchpokalen).

Pris

Turneringen vil i år inkludere et turneringsfee på 50,- pr. hold, der udelukkende vil gå til præmier. Beløbet betales på dagen. Præmier fra sponsorer søges og når de kommer vil turneringsfee blive annulleret.

Tilmelding foregår via Golfbox, og der skal kun laves én tilmelding pr. par.

Husk at bestille Dagens Ret under tilmeldingen på Golfbox. Drikkevarer købes i restauranten.

Præmieoverrækkelsen finder sted efter spisningen.

Præmier

Det bedste par efter hver match samt dagens ’udfordring’.

I den gennemgående turnering spilles om følgende points:

1. Plads 10 point
2. Plads 8 point
3. Plads 6 point
4. Plads 4 point
5. Plads 2 point
Fremmøde 1 point

Pokalen

Foruden præmier til de enkelte matcher spiller vi om en pokal. For at have mulighed for at vinde pokalen, skal der deltages i mindst tre runder og det er de tre bedste runder, der tæller. Udover æren og pokalen tildeles vinderne også fornøjelsen af at arrangere næste års parmatchturnering. Så der er meget at spille for.

Jan Bøcker Johansen

jaybee@outlook.dk