LYNGBYGAARD ELITE

Sponsorer for Lyngbygaard Elite

Vi er meget taknemmelige for den støtte vi modtager fra klubmedlemmer, erhvervsklubmedlemmer og sponsorer. Mange tak for jeres opbakning – uden jeres støtte ingen elite.

I sæson 2018 er Bravida og Innovater sponsorer for Lyngbygaard Elite.

Bravida-logo-uden-payoff

Onsdag den 9. maj 2018 afvikles Lyngbygaard Elite/AM, hvor overskuddet går til at sikre bedre rammer for elitespillerne og for at kunne fortsætte den positive udvikling af Lyngbygaard Elite. Vi sigter mod oprykning til Santander divisionen, rækken for de bedste golfhold i Danmark, og vejen til toppen kræver, udover rigtig mange træningstimer, også penge.

Se invitation til Lyngbygaard Elite/AM her.

Hvis du ønsker at støtte Lyngbygaard Elite gennem deltagelse i Lyngbygaard Elite/AM eller på anden måde ønsker at sponsorere Lyngbygaard Elite er du meget velkommen til at kontakte os på: elite@lyg.dk

Tak for jeres støtte!

Hvornår træner og spiller Lyngbygaard Elite?

Elitetruppen samles hver tirsdag kl.17.00-19.00, enkelte dage 18.00-20.00. Derudover træner elitespillerne individuelt.

Divisionsholdene udtages bl.a. på baggrund af resultater i ranglistematcher, herunder klubturneringer. Ranglistematcher spilles fortrinsvis på onsdage og søndage. Resultater findes på golfbox.

Sådan bliver du en del af Lyngbygaard Elite
For at blive en del af Lyngbygaard Elite er det et krav, at du har et handicap på 4,0 eller lavere. Er du ikke allerede en del af eliten, men opfylder du kravet eller har du et handicap på over 4,0 og ønsker at blive optaget i spillertruppen, så send en mail til os på elite@lyg.dk, hvor du oplyser os om følgende:

• Dit fulde navn
  • Din alder
  • Dit handicap
  • Hvor lang tid du har spillet golf
  • Hvad du laver til dagligt
  • Hvad dine ambitioner er
  • Hvor meget du træner
  • Hvorfor du gerne vil være en del af Lyngbygaard Elite
  • Hvad du kan bidrage med til Lyngbygaard Elite

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktpersoner:

Lyngbygaard Elite kan kontaktes på mail: elite@lyg.dk

Eliteudvalget består af:

Ulrich Busch (Formand)
Peter Arnt Krøyer (Pro)
Martin Beuchert Sørensen
Christian Andersen
Christoffer Lange
Jens Ib Søborg
Thomas Nørret
Morten Paulsen

Holdledere for divisionsholdene: